médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Tour de France 2020 Etappe 13

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 11 september 2020

Daniel Felipe Martínez heeft de zinderende 13de etappe in de Tour de France op zijn naam geschreven. De Colombiaan van EF Pro Cycling rekende in een zenuwslopende finale met de ploeggenoten Lennard Kämna en Maximillian Schachmann van BORA-hansgrohe af.

Wout heeft deze etappe ook weer uitgereden, hij kwam alweer regelmatig voorin het peloton door. Het lijkt erop dat hij er langzaam door aan het komen is. Door een wederzijdse bekende werd opgemerkt dat hij met toenemend respect de wederopstanding van Wout Poels, wielrenner uit Monaco bij Blitterswijck aan het bekijken was. 

Voor de toppers was het vandaag wel een dag om de kaarten op tafel te leggen, met zoveel hoogtemeters (4400)  kon er geen verstoppertje meer gespeeld worden. Op de slotklim moesten bijna alle concurrenten passen voor Roglic. Alleen zijn landgenoot Tadej Pogacar kon in de buurt blijven van de geletruidrager. Ineos-troef Egan Bernal kon Roglic simpelweg niet bijhouden en moest er al bij de eerste echte versnelling af. Hij verloor vrijdag 37 seconden.
Roglic heeft nu 59 seconden voorsprong op Bernal in het klassement. Pogacar heeft de tweede plek overgenomen van regerend Tour-winnaar Bernal. De Sloveen volgt Roglic op 44 seconden.

Morgen  een 194 kilometer lange rit naar Lyon. Deze rit is allesbehalve vlak en mogen we bestempelen als een overgangsrit. In de finale liggen drie korte, venijnige klimmetjes te wachten. Normaal zou ik wel een tip hebben voor deze etappe, ik kan alleen nog maar aangeven dat Wout er wel zit aan te komen. 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen