médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

Ronde van Catalonië 6e etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 27 maart 2021

Na een paar zware bergetappes in de Ronde van Catalonië stond er zaterdag een relatief vlakke etappe naar Mataro op het menu. In de afgelopen twee dagen zagen we bij Wout goede vooruitgang. Waar hij donderdag nog op grote achterstand binnen kwam was het gisteren alweer een stuk beter. Dus het doel van kilometers maken en wedstrijdhardheid krijgen loopt goed. 
Een sprint lag vandaag in de lijn der verwachtingen. 5 renners kregen een voorsprong van 4 minuten. Op twintig kilometer van de meet werd Strakhov als laatste tot de orde geroepen.
Alleen de Alt El Collet zou daarna nog voor verschillen kunnen zorgen. De drie kilometer lange beklimming met een gemiddeld stijgingspercentage van slechts 2,8% zou de sprinters vermoedelijk geen angst inboezemen. Toch zagen we een aantal aanvallen van onder andere Wout maar zonder succes. Maar goed dat hij het kon proberen. 
Daarna kregen we de bevestiging dat er een sprint in de maak was. Meerdere ploegen brachten hun rappe mannen naar voren, maar uiteindelijk was het Sagan die als eerste zijn wiel over de meet drukte. De Slowaak passeerde Daryl Impey en Juan Sebastian Molano, die tweede en derde werden. Wout kwam 16e over de streep. 
Morgen nog een sprintersetappe in Barcelona. 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen