médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme dAustin alcoolisme et labus

Luik - Bastenaken - Luik 2022

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 24 april 2022

Voor Wout is het als oud-winnaar altijd speciaal om LBL te rijden. 
Hij  kon zich in Luik-Bastenaken-Luik van dit jaar niet echt  onderscheiden. Wout  eindigde zelf als 39ste, op meer dan vijf minuten van winnaar Remco Evenepoel. “De benen liepen vol, maar ik heb nog wel voor de ploeg kunnen werken”, blikt Poels terug voor de camera van WielerFlits.

Aanvallen op de Redoute is vaak te vroeg, maar niet voor Remco Evenepoel.
Wout is onder de indruk. “Remco is wel een speciale, dus chapeau”. “Ik heb het net nog even gezien, maar als je vanaf daar solo naar de finish rijdt heb je het dik verdiend. Als hij gaat is het alle hens aan dek”, aldus Wout, die zijn ploegmaat en mede-kopman Dylan Teuns zesde zag worden. “Hij had wel goede benen, maar ik denk dat hij op meer had gehoopt.”

Zelf trok Wout in de voorfinale even ten aanval, maar verder reed hij in dienst. “Op zich ging het wel lekker. Op het einde waren de benen een beetje vol, dus heb ik nog voor de ploeg kunnen werken”, vertelt hij. Nu werkt hij toe naar de Giro. “De laatste jaren rijd ik niet heel veel klassiekers, dus het was wel een schok. Maar ik denk dat ik wel in orde ben. Ik kijk heel erg uit naar de Giro. Ik wil heel graag een rit winnen en de ploeg helpen met Mikel Landa.”

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen