médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

3de etappe Vuelta 2021

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 16 augustus 2021

De eerste bergetappe in de Vuelta a España is gewonnen door Rein Taaramäe. Op de 3de dag was de Est als eerste op de top van de steile Picón Blanco in de regio Burgos. Taaramäe was de beste van een kopgroep die de vrijgeleide kreeg van het peloton.

Dertig kilometer voor het einde was het verschil nog altijd negen minuten tussen de koplopers en het peloton. Daar ging het tempo vervolgens in de golvende aanloop richting de slotklim wel de hoogte in, omdat alle ploegen hun kopmannen uit de problemen wilden houden.

Het Bahrain Victorious team van Wout was een van die ploegen die het verschil onder de vier minuten bracht.  Tijdens de laatste beklimming werd in het peloton bracht de klimtrein van Bahrain Victorious een eerste versnelling op de Picón Blanco. Na Mark Padun was het aan Wout om het tempo de hoogte in te gooien voor Landa. Dat ging ten koste van onder meer Steven Kruijswijk, bergtruidrager Sepp Kuss en Andrea Bagioli. Een eerste echte aanval kwam van David De la Cruz, maar de Spanjaard van UAE Emirates reed – mede door de tegenwind op de klim – niet ver weg.

Dombrowski, Taaramäe en Elissonde bleven daardoor over vooraan. Van die drie was de Est van Intermarché-Wanty-Gobert de sterkste. Op 2,8 kilometer van de finish plaatste hij een demarrage die Elissonde en Dombrowski overboord gooide. 

Wout kwam achter de favorieten op 2:17 van de winnaar binnen. Hij eindigde hiermee als 29ste. In het algemeen klassement komt hij hierdoor opplaats 28 te staan op 2:16 van de nieuwe leider Taaramae. 

Morgen ook weer een pittige etappe met de nodige hoogtemeters. 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen