médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Articles in Category: Laatste nieuws

Ronde van Burgos etappe 2+3 2022

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 04 augustus 2022

Nadat gisteren in de massasprint een enorme valpartij de etappe tekende  was er vandaag iets meer klimwerk te doen in de etappe. Gelukkig was er voor Wout geen schade in de massale valpartij. 

Pavel Sivakov heeft de leiderstrui in de Ronde van Burgos overgenomen na een mooie coup op de flanken van de enige col in de derde etappe. Hij moest de zege wel laten aan zijn verrassende medevluchter Bastien Tronchon.

Wout kwam op ruim 11 minuten als 72ste over de streep. 

 

De Ronde van Burgos wordt vrijdag vervolgd met een 169 kilometer lange etappe naar Ciudad Romana de Clunia. Zaterdag valt de beslissing in een bergrit met een slotklim naar natuurreservaat Lagunas de Neila.

 

Ronde van Burgos 2022 Etappe 1

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 02 augustus 2022

Na de giro is Wout weer actief, zaterdag is hij gestart in de Classic San Sebastian. Dit is een DNF geworden. 
Deze week zal hij deelnemen aan de Ronde van Burgos als voorbereiding op de Ronde van Spanje. 

In de eerste etappe heeft hij zich wel laten zien. Hij was een van de eerste aanvallers op de Alto del Castillo (1,1 km à 6,1%). Maar zijn aanval weer door Jumbo-Visma in de kiem gesmoord. 

Daarna regende het vruchteloze uitbraken. In de slotronde bleef de ploeggenoot van Wout, Buitrago, die in de Giro d'Italia ook al een ritzege in de bergen boekte, wel succesvol uit de greep van het peloton.
Wout eindigde als 33ste op 19 seconde. 


Giro 2022 einde

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 29 mei 2022

Wout heeft de laatste dagen in de giro veel werk verricht voor het team. Helaas kwam zijn persoonlijk doel, het winnen van etappe, niet uit.  
Met het team werd wel door zijn vele werk het algemeen ploegenklassement gewonnen. Verder kwam in het algemeen klassement Mikel Landa op plaats 3 en Pelle Bilbao op plaats 5 uiteindelijk terecht. De winnaar van deze giro is geworden: Jai Hindley. 
Wout zelf kwam op plaats 34 terecht. Maar hij kan terug kijken op een mooie giro waarin hij zich goed heeft kunnen laten zien ondanks dat hij nog aan het ploegwerk moest denken. 

Giro 2022 Etappe 16

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 24 mei 2022

In deze zeer aantrekkelijke etappe heeft Wout zich weer kunnen laten zien. Hij zat mee in de ontsnapping waarin de latere winnaar uit voort kwam. 
 
Het was een etappe waarin Wout mee zat in de in de ontsnapping, hij was in een grote groep mee gesprongen, hieruit reden vervolgens acht renners weg uit de vlucht samen met Wout gingen Kämna, Rota, Bouwman, Valverde, Arensman, Hamilton en Cataldo er van tussen. Na de beklimming van de Mortirolo  bleven er nog 5 man over die samen met Wout voorop reden.
Op zo’n twintig kilometer van de finish, reed Kämna weg uit de kopgroep, waarna  Wout zich liet terugzakken om zijn kopman Mikel Landa te helpen: in de groep van de roze trui had Bahrain Victorious het heft in handen genomen. En daarin moest Wout het tempo gaan opschroeven in de laatste beklimming. 
Even leek Wout klaar te zijn, tot hij de groep weer voorbij reed en zo Landa lanceerde om te ontsnappen. Carapaz en Hindley konden volgen, terwijl Vincenzo Nibali en João Almeida eraf moesten. Hindley versnelde bergop tot twee keer toe en zorgde er zo voor dat Nibali en Almeida niet meer konden terugkeren. Uiteindelijk reden Carapaz, Landa en Hindley samen met vroege vluchter Valverde naar de finish. Daar raapte Hindley nog vier kostbare bonificatieseconden op. Wel hield Carapaz het roze.
De etappe werd gewonnen door Jan Hirt die in een geweldig gevecht wist te winnen van Thymen Arensman die op 10 seconde over de streep kwam van de winnaar. . 
Uiteindelijk kwam Wout op plaats 18 binnen. Maar kon terug kijken op een goeie etappe. 

‚ÄúIk ben de rustdag goed doorgekomen. Deze week ben ik fit gebleven na de rustdag, dat is wel lekker‚ÄĚ, lacht Wout tegenover Eurosport. ‚ÄúIk wist vanaf het begin dat ik op de laatste klim moest wachten op de ploeg. Dat is ook wel jammer. Je hoopt soms dat de koers anders loopt, maar het is wat het is.‚ÄĚ

De spanning is om te snijden in de top van het klassement, met Carapaz in het roze en Jai Hindley (op 3 seconden), Jo√£o Almeida (op 44 seconden) en Landa (op 59 seconden) binnen een minuut staan van elkaar. ‚ÄúMisschien hebben we in BORA-hansgrohe een bondgenoot om nog iets te doen‚ÄĚ, zegtWout¬† met een geniepige glimlach. Woensdag is het opnieuw klimmen geblazen. ‚ÄúIk zal de route even gaan bekijken, maar ik heb er zin in.‚ÄĚ

Giro 2022 Etappe 12

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 20 mei 2022

Nadat de afgelopen twee etappes op het vlakke voor Wout meer een interne ATV dag geweest zijn, hij kwam twee keer op achterstand binnen. Was het in de 12e etappe weer iets meer heuvelachtig. In deze etappe weer een grote groep ontsnapte, helaas  zonder Wout deze keer.
Daarom kwam Wout in het eerste peloton binnen met de kopmannen van zijn team. Dit was echter ook al op ruim 9 minuten. Maar voor de posities van de kopmannen had dit geen gevolgen. 

Giro 2022 etappe 8

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 14 mei 2022

Wout heeft vandaag wederom een poging gedaan om zijn etappewinst binnen te halen. Helaas stranden deze poging ook weer in schoonheid. 
Hij zat weer in de kopgroep, maar op 30 km voor de streep mistte hij net de slag. 4 man ging er toen van tussen, dit bleek de winnende groep te zijn. Het was uiteindelijjk Thomas de Gendt die de snelste van dit 4 tal bleek. Wout zat in de achtervolgende groep van 5, waarvan in de laatste 3 km nog een breuk ontstond waardoor Wout als 8ste over de streep in Napels kwam. 
Weer een prima prestatie van Wout. 


Giro etappe 7

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 13 mei 2022

Wout heeft zich vandaag laten in de Giro. Na 2 etappes voor de sprinter waarin hij genoeg tijd heeft laten lopen om niet meer gevaarlijk te zijn voor de klassementsrenners kon hij vandaag mee in de ontsnapping van de dag, een groepjes Nederlanders die op pad gingen. Naast Wout waren Bauke Mollema, Koen Bouwman en Tom Dumoulin ook van de partij. Helaas voor Wout bleek hij toch niet de superbenen te hebben vandaag om voor de overwinning te kunnen gaan.

Op de klim van tweede categorie, met een gemiddelde van 9,1 procent de steilste helling van de dag, was Wout helaas de eerste vluchter die eraf moest, even later gevolgd door Villella en Camargo. Daardoor bleef de Italiaanse klimmer Formolo aanvankelijk van voren over met de Nederlanders Dumoulin, Bouwman en Mollema. Camargo kon zich echter met het nodige karakter terugvechten.

 

Het was uiteindelijk Koen Bouwman die de etappe wist te pakken. Voor Wout bleef helaas plaats 73 over op 18:59h.  Maar het was goed te zien dat hij een keer mee in de aanval kon gaan. Helaas nog niet met het gewenste resultaat, maar wie weet de komende etappes. Maar morgen lijkt meer iets voor de sprinters te zijn.

Wout was in de onstuimige beginfase van de etappe zeer actief en probeerde meerdere keren in de ontsnapping te komen. Er was ruim zeventig kilometer koers voor nodig vooraleer een vlucht van de dag daadwerkelijk tot stand kwam, maar toen dat gebeurde, was de Nederlandse klimmer erbij. ‚ÄúUiteindelijk haalde ik wel de ontsnapping, maar op de tweede klim merkte ik al dat ik op de eerste te veel energie had verspild. Maar zo is koersen.‚ÄĚ

 

Uiteindelijk was Wout op de Montagna Grande di Viggiano de eerste vluchter die eraf moest en werd hij vervolgens door het peloton opgeslokt, om op bijna negentien minuten achterstand over de finish te komen. Spijt dat hij in het begin met zijn krachten had gesmeten, heeft hij niet. ‚ÄúAls je het niet probeert, lukt het nooit. Ik ben blij met het gevoel in de benen en er komen nog mooie etappes aan. Daar gaan we dus volle bak voor.‚ÄĚ

 

Giro 2022 Etappe 4

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 10 mei 2022

Na de 3de etappe en de rustdag was de giro vandaag weer in Itali√ę.¬† In deze etappe was er een beklimming van de Etna.¬†Op de vulkaan Etna kwam de Duitse klimmer voor Juan Pedro L√≥pez, met wie hij deel uitmaakte van de lange ontsnapping, als winnaar over de streep.¬†
De beloning voor Lopez was de roze trui. Voor de ploeg van Wout waren er 3 man in de groep met favorieten. Wout zelf kwam op 16:08 binnen als 83ste. 
Morgen een vlakke rit. 

Giro 2022 etappe 2 tijdrit

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 07 mei 2022

Vandaag was de 9km lange tijdrit in Budapest. 

Wout is daarin 64ste ge√ęindigd. De achterstand op de winnaar Simon Yates was 44 seconde.¬†
In het algemeen klassement komt Wout hierdoor op plaats 41 op een achterstand van 1:03 van nog steeds Mathieu van de Poel die 2e werd in de tijdrit en hierdoor zijn roze trui kon behouden. 

Giro 2022 etappe 1

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 06 mei 2022

Wout startte vandaag in de Giro. De Giro startte dit jaar in Hongarije met een etappe waarin de punchers en klimmers aan het einde aan de slag konden gaan. Een klim over 5km met een gemiddelde van 5%. 
Na een saai begin van de etappe barsten in de laatste 5 km alles goed los. Diverse treintjes formeerden zich in aanloop naar de 5,5 kilometer lange slotklim naar Visegrád. Lawrence Naesen probeerde met een aanval op 3,5 kilometer van de meet het peloton te verrassen. Hij reed een aantal seconden weg van de favorieten, waar door de nervositeit nog een valpartij plaatsvond. Naesen werd ruim twee kilometer voor de aankomst voorbij gereden door Lennard Kämna. De Duitser stoof weg en begon solo aan de laatste twee kilometer.

De helpers van Girmay hielden het tempo echter hoog in de grote favorietengroep. De zeven seconden voorsprong van Kämna onder de vod waren niet genoeg.

Caleb Ewan leek alles onder controle te hebben, maar hij was niet opgewassen tegen de sprint van Mathieu van der Poel en Biniam Girmay. Hij ging met moeite op en over zijn concurrent uit Eritrea, maar wist wel als eerste over de streep te komen. In de laatste bocht kwam Ewan ook nog ten val omdat hij het achterwiel van Girmay aan tikte, waardoor hij zijn derde plaats kwijtraakte. Deze ging nu naar een ploeggenoot van Wout, Pello Bilbao namelijk. Wout had hem goed afgezet en wist zelf nog als 44ste over de streep te komen. Hij kreeg wel 12 seconde achterstand toegekend.

Morgen een tijdrit over 9km. 

Luik - Bastenaken - Luik 2022

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 24 april 2022

Voor Wout is het als oud-winnaar altijd speciaal om LBL te rijden. 
Hij¬† kon zich in Luik-Bastenaken-Luik van dit jaar niet echt¬† onderscheiden. Wout¬† eindigde zelf als 39ste, op meer dan vijf minuten van winnaar Remco Evenepoel. ‚ÄúDe benen liepen vol, maar ik heb nog wel voor de ploeg kunnen werken‚ÄĚ, blikt Poels terug voor de camera van WielerFlits.

Aanvallen op de Redoute is vaak te vroeg, maar niet voor Remco Evenepoel.
Wout is onder de indruk. ‚ÄúRemco is wel een speciale, dus chapeau‚ÄĚ. ‚ÄúIk heb het net nog even gezien, maar als je vanaf daar solo naar de finish rijdt heb je het dik verdiend. Als hij gaat is het alle hens aan dek‚ÄĚ, aldus Wout, die zijn ploegmaat en mede-kopman Dylan Teuns zesde zag worden. ‚ÄúHij had wel goede benen, maar ik denk dat hij op meer had gehoopt.‚ÄĚ

Zelf trok Wout in de voorfinale even ten aanval, maar verder reed hij in dienst. ‚ÄúOp zich ging het wel lekker. Op het einde waren de benen een beetje vol, dus heb ik nog voor de ploeg kunnen werken‚ÄĚ, vertelt hij. Nu werkt hij toe naar de Giro. ‚ÄúDe laatste jaren rijd ik niet heel veel klassiekers, dus het was wel een schok. Maar ik denk dat ik wel in orde ben. Ik kijk heel erg uit naar de Giro. Ik wil heel graag een rit winnen en de ploeg helpen met Mikel Landa.‚ÄĚ

Waalse Pijl 2022

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 20 april 2022

Met een groot aantal supporters van Wout  langs de weg is de Waalse Pijl 2022 gewonnen door een ploeggenoot van Wout, namelijk Dylan Teuns. Waar Wout de eerste twee passages op de Muur goed voorin zat, ging het de laatste keer niet meer zo top, op 500 meter voor de streep waren de benen eraan. Helemaal volgelopen gaf hij aan de wedstrijd. Het heeft dan geen zin meer. 
Verder was hij wel positief naar komende zondag toe. Luik Bastenaken Luik staat dan op het programma. Zijn gevoel is in ieder geval goed richting deze wedstrijd. 
Hij kwam trouwens als 25e over de streep vandaag. La Flèche Wallonne 2022 (1.UWT)
Uitslag (202.1km)

1  Dylan Teuns Bahrain - Victorious 4:42:12
2  Alejandro Valverde Movistar Team 0:02
3  Aleksandr Vlasov BORA - hansgrohe ,,
4  Julian Alaphilippe Quick-Step Alpha Vinyl Team 0:05
5  Daniel Felipe Martínez INEOS Grenadiers 0:07
6  Michael Woods Israel - Premier Tech ,,
7  Ruben Guerreiro EF Education-EasyPost ,,
8  Rudy Molard Groupama - FDJ ,,
9  Warren Barguil Team Arkéa Samsic ,,
10  Alexis Vuillermoz TotalEnergies ,,

Ronde van Cataloni√ę 2022 4e etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 24 maart 2022

De koninginnenrit in de Ronde van Cataloni√ę 2022 is een prooi geworden voor Jo√£o Almeida. De Portugees wist na een spannende slotfase Nairo Quintana en Sergio Higuita van de zege te houden. Maar vlak daar achter kwam Wout keurig als vierde over de streep. Op de steile laatste kilometer ging hij keurig mee omhoog en dat laat zien dat hij aan keurig voorseizoen bezig is.¬†

Hierdoor is in het algemeen klassement de leiding overgenomen door Quintana gelijk met Almeida maar Wout is opgeklommen naar de 5de plaats. 

Ronde van Cataloni√ę etappe 2+3

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 24 maart 2022

In de tweede en derde etappe heeft Wout laten zien dat het met zijn vorm wel goed zit. 
In de 2de etappe ontstonden en er waaiers en Wout wist in deze etappe in de eerste groep over de streep te komen. 
In de derde etappe waren er een aantal klimmetjes en ook in deze etappe liet Wout zich weer zien en kwam als zesde over de streep en handhaaft zich voorin het algemeen klassement. 

Fanclub naar Waalse Pijl

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 24 maart 2022

Fanclub naar Waalse Pijl

De fanclub van wielrenner Wout Poels organiseert weer een bustocht naar de Waalse Pijl. Deze Belgische wedstrijd vindt plaats op woensdag 20 april. De eendaagse klassieker is vanwege Corona twee jaar niet bezocht door de fanclub. Maar nu het weer kan staan de fans te poppelen om hun wielerheld te zien schitteren op de Waalse heuvels. Het bijzondere van deze Ardennen wedstrijd is dat de finish boven op de steile muur van Huy ligt. De renners passeren de finish drie keer. Daarvoor zijn ook de dames aan het wielrennen en zij passeren de streep twee keer. Zoals vanouds gaat de fanclub met een grote bus van touringcarbedrijf Ghielen. ‚ÄúDe sfeer rondom de finish boven op de muur van Huy is altijd geweldig. Fans van alle renners gebroederlijk bijeen in een damp van frites- en bokworst lucht. In de hand een pintje Belgisch bier en ondertussen genietend van het zwoegen van de renner‚ÄĚ, aldus secretaris Ren√© Poels van de fanclub. De club van Wout Poels is een van de grootste van ons land met ruim driehonderd betalende leden..

De bus vertrek woensdag 20 april om 8.00 uur van het kerkplein in Blitterswijck. Aankomst rond 10.00 uur. Na de wedstrijd vertrekt de bus weer huiswaarts rond 18.00 uur. De kosten om mee te gaan bedragen ‚ā¨ 10. Opgave is mogelijk via de website www.woutpoels.nl of aan de bar van het clublokaal caf√© De Zwart te Blitterswijck. De kosten kunnen overgemaakt worden op bankrekening fanclub Wout Poels,¬† NL35RABO 0130420387 onder vermelding Waalse Pijl 2022