médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Articles in Category: Laatste nieuws

Etappe 17 Vuelta 2021

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 01 september 2021

Vandaag heeft Wout zich weer eens laten zien als locomotief van de groep met de kanshebbers. Hij heeft op de laatste berg het peloton uitgedund tot alleen het groepje van de kanshebbers over bleven. Door zijn tempo vlogen de renners er een voor een af. 
Doordat dat Roglic al vertrokken was uit deze groep moest Bahrain-Victorious het in de achtervolgende groep het tempo voor Haig en Madrer hoog houden. 

Dit was een mooie opdracht voor Wout. Die zelf uiteindelijk als 18e over de streep kwam. In het algemeen klassement kwam Roglic weer in de rode trui. Voor de ploeggenoten van Wout zaten er ook sprongen in het AK in. Haig ging naar plaats 4 en Madrer is nu 10de in AK. 
Verder gaat de ploeg nu weer aan de leiding in het ploegenklassement door de prestaties van Wout, Haig en Madrer. De eigenlijke kopman Landa staat vandaag af. 
Morgen wederom een bergetappe. 

Etappe 16 Vuelta 2021

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 01 september 2021

Wout is in de door Fabio Jakobsen gewonnen etappe als 116e over de streep gekomen. 

Op 2:38 na de winnaar kwam Wout over de streep. Hij zal al zijn energie besparen om te zorgen dat zijn kamergenoot Jack Haig zo hoog mogelijk in het klassement zal eindigen. Momenteel staat Jack op de 6de plaats met nog mogelijkheden om te stijgen. Ook ploeggenoot Gino Mader heeft nog mogelijkheden om de top10 binnen te komen, dus werk genoeg voor Wout de komende dagen. Vandaag moet er flink geklommen worden, maar liefst 4437 hoogtemeters. 

Wout zelf staat op plaats 41. 

Bied op wedstrijdshirt van Wout met handtekening

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 27 augustus 2021

Mocht je het nog niet gezien hebben, je kunt bieden op een wedstrijdshirt van Wout met handtekening, ga hiervoor naar de volgende pagina: 

 

https://veiling.limburgoetdedrup.nl/veiling/gesigneerd-shirt-van-wout-poels/ 

 

 

 

In de 13de etappe is Wout in het 2de peloton op 1:39 binnen gekomen. Het was Florian Sénéchal, een ploeggenoot van Jakobsen, die zijn wiel na 203,7 kilometer als eerste over de streep in Villanueva de la Serena duwde. Favoriet Jakobsen had niet de gewilde benen en moest op 1,5 km passen. Zijn ploeg ging toch gewoon verder en het was dus Florian Senechal die won. Sénéchal, voor wie het zijn eerste ritzege in een grote ronde betekende, bleef in de sprint de Italianen Matteo Trentin en Alberto Dainese voor. 

Odd Christian Eiking  blijft leider in het algemeen klassement. Guillaume Martin volgt op 58 tellen en Primoz Roglic  volgt op 1 minuut en 56 seconden.

Morgen  staat er weer een bergrit in het routeboek. Dan voert de 14de rit het peloton over 165,7 kilometer van Don Benito naar Pico Villuercas.

 

 

Etappe 12 Vuelta 2021

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 26 augustus 2021

Afgelopen dagen heeft Wout zijn klassement nog verder laten lopen. Toch heeft hij zijn werk voor de ploeg kunnen doen. Zijn eigen klassement was al geen vraag meer dus andere dingen doen zijn dan belangrijker.

Vandaag kwam hij op 12 minuten van het eerste peloton binnen in de Magnus Cort gewonnen etappe, die was het snelste van het eerste peloton van ongeveer 50 man. Wout eindigde vandaag op plaats 103. 

Het algemeen klassement wordt aangevoerd door Odd Eiking, een Noor, die in de 10e etappe in een grote groep zat die flinke voorsprong kregen. Wout staat hierin nu 42ste. 
Morgen weer eens etappe voor de sprinters. 

Etappe 7+8+9 Vuelta 2021

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 23 augustus 2021

Wout heeft in de 7de etappe veel tijd verloren. In de bergetappe kwam hij op ruim 26 minuten over de streep. De renner van Bahrain Victorious kwam in de rit van Gandía naar Balcón de Alicante ruime achterstand na ritwinnaar Michael Storer over de meet.

In de de 8ste etappe een sprintetappe kwam Wout in het peloton binnen. De etappe werd gewonnen door Fabio Jakobsen. 

In de 9de etappe heeft Wout zich wel laten zien. Hij was op de eerste berg als eerste boven. Echter daarna kwam hij niet in de kopgroep terecht waardoor hij niet mee kon doen voor de ritwinst. Deze winst ging wel naar zijn ploeggenoot Damiano Caruso. 
Wout staat hierdoor op de eerste rustdag 36e in algemeen klassement.  

 

Etappe 6 Vuelta 2021

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 19 augustus 2021

De 6e etappe in de Vuelta, met aankomst op de Alto de la Monta√Īa de Cullera, is ten prooi gevallen aan Magnus Cort. De Deen maakte deel uit van de vroege vlucht, leek nog te worden ingerekend door Primoz Roglic, maar hij wist met een uiterste krachtsinspanning toch nog uit de greep te blijven van Roglic. De etappe had verder al een onrustige aanloop naar de finish. Telkens werd er geprobeerd waaiers te vormen.¬†
Wout kwam op 1:27 als 48e over de streep. Hierdoor zakt Wout enkele plaatsen in het algemeen klassement. Hij is na deze etappe 28 op 3:19 van de nieuwe leider, Roglic. 

Morgen is er een bergetappe naar Balcón de Alicante. 

Etappe 4+5 Vuelta 2021

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 19 augustus 2021

De afgelopen 2 sprinters etappe heeft Wout zijn positie in het algemeen klassement kunnen behouden. 

In etappe 4 was  het Fabio Jakobsen die de etappe wist te winnen. Etappe 5 was iets anders op 11 km voor het einde  was er namelijk een grote valpartij. Wout wist deze te omzeilen. De etappe werd gewonnen door Jasper Philipsen. Hij staat daarom nu 23ste in het algemeen klassement. 

 

Etappe 6 is lange vlakke etappe met op het einde nog een klimmetje. 

3de etappe Vuelta 2021

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 16 augustus 2021

De eerste bergetappe in de Vuelta a Espa√Īa is gewonnen door Rein Taaram√§e. Op de 3de dag was de Est als eerste op de top van de steile Pic√≥n Blanco in de regio Burgos. Taaram√§e was de beste van een kopgroep die de vrijgeleide kreeg van het peloton.

Dertig kilometer voor het einde was het verschil nog altijd negen minuten tussen de koplopers en het peloton. Daar ging het tempo vervolgens in de golvende aanloop richting de slotklim wel de hoogte in, omdat alle ploegen hun kopmannen uit de problemen wilden houden.

Het Bahrain Victorious team van Wout was een van die ploegen die het verschil onder de vier minuten bracht.¬† Tijdens de laatste beklimming werd in¬†het peloton bracht de klimtrein van Bahrain Victorious een eerste versnelling op de Pic√≥n Blanco. Na Mark Padun was het aan Wout om het tempo de hoogte in te gooien voor Landa. Dat ging ten koste van onder meer Steven Kruijswijk, bergtruidrager Sepp Kuss en Andrea Bagioli. Een eerste echte aanval kwam van David De la Cruz, maar de Spanjaard van UAE Emirates reed ‚Äď mede door de tegenwind op de klim ‚Äď niet ver weg.

Dombrowski, Taaramäe en Elissonde bleven daardoor over vooraan. Van die drie was de Est van Intermarché-Wanty-Gobert de sterkste. Op 2,8 kilometer van de finish plaatste hij een demarrage die Elissonde en Dombrowski overboord gooide. 

Wout kwam achter de favorieten op 2:17 van de winnaar binnen. Hij eindigde hiermee als 29ste. In het algemeen klassement komt hij hierdoor opplaats 28 te staan op 2:16 van de nieuwe leider Taaramae. 

Morgen ook weer een pittige etappe met de nodige hoogtemeters. 

2de etappe Vuelta 2021

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 15 augustus 2021

De tweede etappe in Vuelta is gewonnen door Jasper Philipsen, in de massasprint was hij te snel voor Fabio Jakobsen. 
Wout verliest 38 seconde doordat op 4km van de streep een valpartij er voor zorgde dar er een breuk in het peloton kwam. 

Roglic behoudt zijn leiderstrui. 

Morgen hebben een etappe met aan het einde nog een korte steile klim. Dus kansen voor niet sprinters lijkt het te zijn. 

 

Proloog Vuelta 2021

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 14 augustus 2021

Wout is als 85ste ge√ęindigd in de door Roglic gewonnen proloog.¬†

Wout moest 39 seconde toegeven op de 7.1km lange tijdrit. 

 

Morgen een sprintersetappe. 

Wout start zaterdag in de Ronde van Spanje

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 10 augustus 2021

Wout start zaterdag in Burgos in de 75ste Vuelta a Espa√Īa. Na de voor hem succesvolle Tour de France is dit weer een nieuwe kans om te scoren in de Ronde van Spanje met zeven bergetappes. Wout heeft er weer veel zin in.¬†

Poels was één van de smaakmakers in de strijd om de bolletjestrui in de Tour.

De uit Blitterswijck afkomstige renner van Team Bahrain-Victorious ziet zich in de laatste grote ronde van dit jaar omringd door een sterke ploeg. Poels is vooraf echter niet de aangewezen kopman voor het algemeen klassement. Dat is zijn Spaanse ploeggenoot Mikel Landa.

Volgens ploegleider Gorazd ҆tangelj zouden Poels en zijn ploeggenoten in staat moeten zijn om tenminste een etappe te winnen.

Poels eindigde vorig jaar in de Spaanse rittenkoers als zesde in het eindklassement. De editie van 2020 werd gewonnen door PrimoŇĺ Roglic. De renner van Team Jumbo-Visma zal dit jaar zijn titel proberen te verdedigen.


FOTO: Op de mural van Wout Poels, op de muur gemaakt van het clublokaal in Blitterswijck door kunstenares Anne Haeyen, is de gele trui vervangen door de bolletjes trui. Veel voorbijgangers stoppen er en maken foto’s.

 

(foto: Peter Surminski)

 

 

Wout niet verkozen tot meest strijdlustige renner

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 18 juli 2021

Na de bergtrui heeft Wout ook net naast de prijs voor meest strijdlustige renner van de Tour de France gegrepen. Hij was een van de negen genomineerden, maar moest deze eer laten aan Franck Bonnamour.

 

Dat valt niet onterecht te noemen. De Fransman van B&B Hotels reed deze Ronde van Frankrijk veelvuldig in de aanval. Dat leverde hem onder meer twee vijfde plaatsen en nog twee top tien noteringen op.

 

De Superstrijdlust werd in het verleden drie keer uitgereikt aan een Nederlander. Gerrie Kneteman, Maarten Ducrot en Erik Dekker ontvingen de prijs, waaraan een behoorlijk geldbedrag is gekoppeld.

Bolletjes tricot voor eeuwig vastgelegd

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 18 juli 2021

De mural van profwielrenner Wout Poels op de gevel van het clublokaal, caf;e de Zwart in Blitterswijck, ¬†is dit weekend aangepast. De gele trui is vervangen door de bolletjes trui.¬† De mural van Wout is zes jaar geleden aangebracht door beeldend kunstenares Anne Haeyen uit Venray. Omdat zij nu met vakantie is heeft zoon/kunstenaar Korneel Jeuken uit Nijmegen het penseel ter hand genomen en het gele tricot vervangen door de bolletjes trui. Wout Poels fietste enkele dagen in de Tour de France in de bolletjestrui als leider van het bergklassement. ¬†Maar de onbetwiste leider van de Tour dit jaar, Tadej Pogacar, ¬†scoorde op de laatste bergen meer punten. Omdat hij √©n de gele √©n de bolletjes trui niet tegelijk kan dragen mag de nummer twee van het bergklassement de shirt dragen tot in Parijs. ¬†Voor de fanclub van Wout Poels was dat niet voldoende. ‚ÄúHet shirt met de rode bolletjes hebben we nu op de mural voor eeuwig vastgelegd ‚Äú, aldus de fanclub. ¬†Tijdens het schilderen hebben veel voorbijgangers even stilgestaan en foto‚Äôs gemaakt. En de reacties waren eens gelijk: ‚ÄúWat heeft onze Wout toch een geweldige tour gereden en wat waren we allemaal trots op hem. Dat bolletjes shirt past hem uitstekend‚ÄĚ.¬†¬†

 

 

 

tour de France 2021 etappe 18

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 16 juli 2021

Het horror scenario voor Wout heeft zich toch voorgedaan. 

Doordat Pojacar wederom de etappe won en wederom de dubbele punten op de eindstreep pakte, heeft hij de bolletjestrui overgenomen. 

Toch kan Wout terugkijken op een mooi avontuur om de bolletjestrui naar Parijs te brengen. Echter de puntentelling is niet in zijn voordeel geweest. Maar dat risico wist hij dat het erin zat. 

 

Hij wordt wel tweede in het klassement om de bergprijs en mag zich zodoende wel nog laten zien in deze trui tot in Parijs.  

 

Tour de France 2021 etappe 17

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 14 juli 2021

Wout heeft de bolletjestrui nog steeds, maar de concurrentie is wel erg groot geworden door de dubbele punten op de aankomst. 

De etappe werd gewonnen door Pojacar die daarmee meteen de grote concurrent is geworden in de strijd om de bolletjes trui. 

Dit zal nog een hele klus worden om deze morgen nog te behouden. Maar Wout heeft er nog steeds alle vertrouwen in. Hij zal ook de steun nodig hebben van alle fans. Zoals bijvoorbeeld de familie  Cortenraede uit Maastricht, 

 https://twitter.com/i/status/1415241523164233728 

In het algemeen klassement is Wout weer twee plaatsjes gestegen en staat zodoende op plaats 16.