médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Articles in Category: Laatste nieuws

WK in Australi√ę

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 26 september 2022

Wout heeft het voor Nederland vreemd gelopen WK gereden. Hij was als knecht voor vd Poel meegegaan naar het verre Australie. Echter na 30km en een vreemde nacht is Mathieu afgestapt. 

Wereldkampioen werd Remco Evenepoel. Wout kwam als 81ste over de streep waarin de Nederlanders geen prijs wisten te winnen. 

Voor Wout komen er nog enkele wedstrijden aan de komende weken. 

 

Wout naar WK

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 10 september 2022

Wout Poels gaat naar het WK wielrennen in Australi√ę. Hij

is door bondscoach Koos Moerenhout geselecteerd voor

het WK op de weg. Het WK vindt plaats eind september:

18 t/m 25 september.

Wout Poels (35) is in Wollongong één van de knechten van

kopman Mathieu van der Poel. Het is de tweede heuglijke

mededeling voor Poels in een paar dagen tijd: afgelopen

weekend werd bekend dat zijn contract bij Bahrain-

Victorious met twee jaar was verlengd.

Moerenhout zegt dat de wegwedstrijd in Australi√ę een

bijzonder karakter heeft. "Voor zo ver je een WK-parcours

al kunt vergelijken met een klassieker, is het een mix van

de Ronde van Vlaanderen, Amstel Gold Race en Luik-

Bastenaken-Luik. We hebben een uitgebalanceerde ploeg

waarmee we op alle delen van het parcours competitief

kunnen zijn."

Wout naar WK in Australi√ę

Geschreven door Joost op donderdag 08 september 2022

Wout Poels gaat naar het WK wielrennen in Australi√ę. Hij is door bondscoach Koos Moerenhout geselecteerd voor het WK op de weg. Het WK vindt plaats eind september: 18 t/m 25 september.

Vuelta einde

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 28 augustus 2022

Helaas heeft Wout moeten passen voor de 9de etappe. 

Een positieve corona test zorgde ervoor dat de in goede conditie verkeerden Wout niet meer van start mocht gaan. 

Wout heeft tot nu toe milde klachten. 

Vuelta 4de etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 23 augustus 2022

Nadat zondag de 3de etappe in Nederland in een massasprint is ge√ęindigd werd maandag op de eerste rustdag een verplaatsing richting Spanje gezet. Vandaag was daar de 4de etappe met een finish heuvelop.¬†¬†De 152,5 kilometer vierde etappe ging van Vitoria-Gasteiz naar Laguardia.

PrimoŇĺ Roglińć heeft deze rit gewonnen. Bij de aankomst in Laguardia was de Sloveense kopman van Jumbo-Visma de sterkste. Hij klopte Mads Pedersen, die zich tevreden moest stellen met de tweede plaats. Enric Mas kwam als derde over de streep. Roglińć nam tevens de rode trui over van zijn ploegmaat Edoardo Affini. Wout was met zijn nummer 34 wel te zien, zij dat het telkens aan de achterkant van het peloton was. Op het laatste stuk verloor hij nog wel de aansluiting en kwam op 35 seconde als 56ste over de streep.¬†

Morgen een mooie etappe van Irun naar Bilboa met daarin bij 3000 hoogtemeters. 

Vuelta 2de etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 21 augustus 2022

In de 2de etappe is Wout gevallen maar de schade lijkt mee te vallen. 

https://nos.nl/video/2441417-poels-hard-onderuit-bij-opdraaien-vliegbasis-soesterberg 

De tweede etappe in de Vuelta is gewonnen door Sam Bennett. In de rit van ’s-Hertogenbosch naar Utrecht was de Ier  de snelste in de massasprint. Mike Teunissen neemt de rode trui over van Robert Gesink. 
Wout kwam wel in het peloton over de streep. 

 

 

 

Vuelta 1ste etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 20 augustus 2022

Teamtijdrit in de eerste etappe. 

De door Jumbo-Visma gewonnen ploegentijdrit heeft voor de ploeg van Wout een negende plaats opgeleverd. De ploeg kwam om 0:42 tekort om te winnen. 

Wout blij verrast met sterke ploegentijdrit: 'Van startpodium rechtsaf en dan begint de pijn'

Wout Poels is zijn 21ste grote ronde goed begonnen met een degelijke ploegentijdrit.


https://nos.nl/l/2441304 

Wout Poels in Vuelta

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 19 augustus 2022

Wielrenner Wout Poels start dit weekend in Utrecht voor de Vuelta. Wout koerst altijd heel graag in deze Spaanse ronde. Het parcours en met name de berg etappes in het Spaanse land liggen hem goed. Vorige week heeft hij als training de Ronde van Burgos gereden. Samen met zijn collega‚Äôs van Bahrain Victorios probeert hij ook nu weer om enkele keren goed te scoren. ‚ÄúWe gaan heerlijk koersen en ik mik zelf ook weer op een dagsucces‚ÄĚ, aldus de renner uit Blitterswijck die in Monaco woont.¬† ‚ÄúIk heb veel zin in de Vuelta en ook mooi in Utrecht start. Altijd mooi om mee te mogen maken wanneer grote ronde in Nederland start. Mijn doel is het winnen van een etappe en daarnaast een ondersteunde rol te vervullen voor mijn ploeggenoten in de bergen. We hebben een sterke groep renners aan de start en hopelijk kunnen we er een mooie Vuelta van maken met zijn allen! ‚Äú

 

Voor de renner uit Blitterswijck is het toch vreemd om nu drie weken van huis te zijn omdat hij onlangs vader is geworden van zoon Casper.

Ronde van Burgos etappe 2+3 2022

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 04 augustus 2022

Nadat gisteren in de massasprint een enorme valpartij de etappe tekende  was er vandaag iets meer klimwerk te doen in de etappe. Gelukkig was er voor Wout geen schade in de massale valpartij. 

Pavel Sivakov heeft de leiderstrui in de Ronde van Burgos overgenomen na een mooie coup op de flanken van de enige col in de derde etappe. Hij moest de zege wel laten aan zijn verrassende medevluchter Bastien Tronchon.

Wout kwam op ruim 11 minuten als 72ste over de streep. 

 

De Ronde van Burgos wordt vrijdag vervolgd met een 169 kilometer lange etappe naar Ciudad Romana de Clunia. Zaterdag valt de beslissing in een bergrit met een slotklim naar natuurreservaat Lagunas de Neila.

 

Ronde van Burgos 2022 Etappe 1

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 02 augustus 2022

Na de giro is Wout weer actief, zaterdag is hij gestart in de Classic San Sebastian. Dit is een DNF geworden. 
Deze week zal hij deelnemen aan de Ronde van Burgos als voorbereiding op de Ronde van Spanje. 

In de eerste etappe heeft hij zich wel laten zien. Hij was een van de eerste aanvallers op de Alto del Castillo (1,1 km à 6,1%). Maar zijn aanval weer door Jumbo-Visma in de kiem gesmoord. 

Daarna regende het vruchteloze uitbraken. In de slotronde bleef de ploeggenoot van Wout, Buitrago, die in de Giro d'Italia ook al een ritzege in de bergen boekte, wel succesvol uit de greep van het peloton.
Wout eindigde als 33ste op 19 seconde. 


Giro 2022 einde

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 29 mei 2022

Wout heeft de laatste dagen in de giro veel werk verricht voor het team. Helaas kwam zijn persoonlijk doel, het winnen van etappe, niet uit.  
Met het team werd wel door zijn vele werk het algemeen ploegenklassement gewonnen. Verder kwam in het algemeen klassement Mikel Landa op plaats 3 en Pelle Bilbao op plaats 5 uiteindelijk terecht. De winnaar van deze giro is geworden: Jai Hindley. 
Wout zelf kwam op plaats 34 terecht. Maar hij kan terug kijken op een mooie giro waarin hij zich goed heeft kunnen laten zien ondanks dat hij nog aan het ploegwerk moest denken. 

Giro 2022 Etappe 16

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 24 mei 2022

In deze zeer aantrekkelijke etappe heeft Wout zich weer kunnen laten zien. Hij zat mee in de ontsnapping waarin de latere winnaar uit voort kwam. 
 
Het was een etappe waarin Wout mee zat in de in de ontsnapping, hij was in een grote groep mee gesprongen, hieruit reden vervolgens acht renners weg uit de vlucht samen met Wout gingen Kämna, Rota, Bouwman, Valverde, Arensman, Hamilton en Cataldo er van tussen. Na de beklimming van de Mortirolo  bleven er nog 5 man over die samen met Wout voorop reden.
Op zo’n twintig kilometer van de finish, reed Kämna weg uit de kopgroep, waarna  Wout zich liet terugzakken om zijn kopman Mikel Landa te helpen: in de groep van de roze trui had Bahrain Victorious het heft in handen genomen. En daarin moest Wout het tempo gaan opschroeven in de laatste beklimming. 
Even leek Wout klaar te zijn, tot hij de groep weer voorbij reed en zo Landa lanceerde om te ontsnappen. Carapaz en Hindley konden volgen, terwijl Vincenzo Nibali en João Almeida eraf moesten. Hindley versnelde bergop tot twee keer toe en zorgde er zo voor dat Nibali en Almeida niet meer konden terugkeren. Uiteindelijk reden Carapaz, Landa en Hindley samen met vroege vluchter Valverde naar de finish. Daar raapte Hindley nog vier kostbare bonificatieseconden op. Wel hield Carapaz het roze.
De etappe werd gewonnen door Jan Hirt die in een geweldig gevecht wist te winnen van Thymen Arensman die op 10 seconde over de streep kwam van de winnaar. . 
Uiteindelijk kwam Wout op plaats 18 binnen. Maar kon terug kijken op een goeie etappe. 

‚ÄúIk ben de rustdag goed doorgekomen. Deze week ben ik fit gebleven na de rustdag, dat is wel lekker‚ÄĚ, lacht Wout tegenover Eurosport. ‚ÄúIk wist vanaf het begin dat ik op de laatste klim moest wachten op de ploeg. Dat is ook wel jammer. Je hoopt soms dat de koers anders loopt, maar het is wat het is.‚ÄĚ

De spanning is om te snijden in de top van het klassement, met Carapaz in het roze en Jai Hindley (op 3 seconden), Jo√£o Almeida (op 44 seconden) en Landa (op 59 seconden) binnen een minuut staan van elkaar. ‚ÄúMisschien hebben we in BORA-hansgrohe een bondgenoot om nog iets te doen‚ÄĚ, zegtWout¬† met een geniepige glimlach. Woensdag is het opnieuw klimmen geblazen. ‚ÄúIk zal de route even gaan bekijken, maar ik heb er zin in.‚ÄĚ

Giro 2022 Etappe 12

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 20 mei 2022

Nadat de afgelopen twee etappes op het vlakke voor Wout meer een interne ATV dag geweest zijn, hij kwam twee keer op achterstand binnen. Was het in de 12e etappe weer iets meer heuvelachtig. In deze etappe weer een grote groep ontsnapte, helaas  zonder Wout deze keer.
Daarom kwam Wout in het eerste peloton binnen met de kopmannen van zijn team. Dit was echter ook al op ruim 9 minuten. Maar voor de posities van de kopmannen had dit geen gevolgen. 

Giro 2022 etappe 8

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 14 mei 2022

Wout heeft vandaag wederom een poging gedaan om zijn etappewinst binnen te halen. Helaas stranden deze poging ook weer in schoonheid. 
Hij zat weer in de kopgroep, maar op 30 km voor de streep mistte hij net de slag. 4 man ging er toen van tussen, dit bleek de winnende groep te zijn. Het was uiteindelijjk Thomas de Gendt die de snelste van dit 4 tal bleek. Wout zat in de achtervolgende groep van 5, waarvan in de laatste 3 km nog een breuk ontstond waardoor Wout als 8ste over de streep in Napels kwam. 
Weer een prima prestatie van Wout. 


Giro etappe 7

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 13 mei 2022

Wout heeft zich vandaag laten in de Giro. Na 2 etappes voor de sprinter waarin hij genoeg tijd heeft laten lopen om niet meer gevaarlijk te zijn voor de klassementsrenners kon hij vandaag mee in de ontsnapping van de dag, een groepjes Nederlanders die op pad gingen. Naast Wout waren Bauke Mollema, Koen Bouwman en Tom Dumoulin ook van de partij. Helaas voor Wout bleek hij toch niet de superbenen te hebben vandaag om voor de overwinning te kunnen gaan.

Op de klim van tweede categorie, met een gemiddelde van 9,1 procent de steilste helling van de dag, was Wout helaas de eerste vluchter die eraf moest, even later gevolgd door Villella en Camargo. Daardoor bleef de Italiaanse klimmer Formolo aanvankelijk van voren over met de Nederlanders Dumoulin, Bouwman en Mollema. Camargo kon zich echter met het nodige karakter terugvechten.

 

Het was uiteindelijk Koen Bouwman die de etappe wist te pakken. Voor Wout bleef helaas plaats 73 over op 18:59h.  Maar het was goed te zien dat hij een keer mee in de aanval kon gaan. Helaas nog niet met het gewenste resultaat, maar wie weet de komende etappes. Maar morgen lijkt meer iets voor de sprinters te zijn.

Wout was in de onstuimige beginfase van de etappe zeer actief en probeerde meerdere keren in de ontsnapping te komen. Er was ruim zeventig kilometer koers voor nodig vooraleer een vlucht van de dag daadwerkelijk tot stand kwam, maar toen dat gebeurde, was de Nederlandse klimmer erbij. ‚ÄúUiteindelijk haalde ik wel de ontsnapping, maar op de tweede klim merkte ik al dat ik op de eerste te veel energie had verspild. Maar zo is koersen.‚ÄĚ

 

Uiteindelijk was Wout op de Montagna Grande di Viggiano de eerste vluchter die eraf moest en werd hij vervolgens door het peloton opgeslokt, om op bijna negentien minuten achterstand over de finish te komen. Spijt dat hij in het begin met zijn krachten had gesmeten, heeft hij niet. ‚ÄúAls je het niet probeert, lukt het nooit. Ik ben blij met het gevoel in de benen en er komen nog mooie etappes aan. Daar gaan we dus volle bak voor.‚ÄĚ

 


haaruitval levitra kopen zonder voorschrift Medicijnen tegen rugpijn
Wat te doen als je gestoken bent door een bij? priligy kopen zonder recept Zelfgemaakte geneeskunde
de moeite waard om er heen te gaan propecia kopen nederland huismiddeltjes voor kiespijn
angst behandeling spedra kopen zonder recept Maatregelen tegen een droge mond
Behandeling van sinushoofdpijn super kamagra kopen reparatie software