médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

Wout 3 jaar langer bij SKY

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 30 september 2016

Wielrenner Wout Poels  heeft zijn contract bij Team Sky met drie jaar verlengd. De wielrenner uit Blitterswijck is bezig aan zijn tweede jaar bij het Engelse team, waarin hij onder andere Chris Froome naar zijn derde Tour-winst leidde. Zelf won hij o.a. de klassieker Luik-Bastenaken-Luik.

Morgen zaterdag (zijn verjaardag) koerst Wout de Ronde van Lombardije en zaterdag 22 oktober is hij de hele dag te gast op zijn eigen fanclubdag op het dorpsplein in Blitterswijck en in het clublokaal De Zwart in Blitterswijck. Die dag is er o.a. meet en Greet met Wout, een tourtocht door Noord/Limburg met Wout en een grote E/bike toertocht. Ook wordt hij in het zonnetje gezet vanwege de fantastische overwinning Luik/Bastenaken/Luik. Daar is ook het grote finishdoek te zien dat Wout afgelopen woensdag ontving tijdens het Wielercafé in Horst. Fans kunnen met dat doek op de foto. Traditioneel wordt de fanclubdag afgesloten met de Ronde van Blitterswijck voor de allerkleinsten fans (tot groep 8 van de basisscholen) die samen met Wout enkele rondjes om de kerk fietsen. Volgens de fanclub zijn er ´s middags op het dorpsplein allerhande leuke activiteiten waaronder de quiz petje/af petje/op en de verkiezing fan van het jaar.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen