médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

Tweehonderd Fans verzamelen zich rondom SKY-renner Wout Poels

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 23 oktober 2016

Ruim tweehonderd fans hebben zaterdag de vijfde Wout Poels fanclubdag bijgewoond op het dorpsplein en clublokaal de Zwart in Blitterswijck. Het begon ’s morgens met een toertocht voor E-bikers gevolgd door een training van Wout met zestig amateur renners door Noord-Limburg en een stukje Duitsland. Vanaf twee uur was het feest op het plein met Wout als middelpunt. Velen lieten zich fotograferen voor het finishdoek van Luik-Bastenaken-Luik. Hoogtepunt was ongetwijfeld de Tour de Blitterswijck voor kinderen tot twaalf jaar door Blitterswijck. Voorafgegaan door een echte knal rode jurywagen met koersdirecteur Jos Waals uit het dak fietsten de jonge renners als volleerde pelotonrenners samen met Wout vijf rondjes om de kroeg. Luid toeterend door de jurywagen vertrok het jeugdige peloton onder de grote roze boog van Liefde voor Limburg. Gade geslagen door ouders en grootouders en veel belangstellenden. 

Deputé Ger Koopmans (CDA, sport) feliciteerde Wout Poels voor de geweldige prestaties die de renner uit Blitterswijck het afgelopen jaar heeft neergezet. Hij benadrukte dat Wout ondanks deze successen een gewone jongen uit Blitterswijck is gebleven. De successen dragen ook bij tot promotie van de wielersport in Limburg en zet de provincie ook op de kaart: in Europa en de hele wielerwereld. De deputé loofde ook de actieve fanclub voor de wijze waarop zij telkens mooie evenementen organiseert rondom de succesvolle SKY-renner. Samen met de moeder van Wout, Wilhelmien Poels, bevestigde Koopmans vervolgens een plaquette bij het kunstwerk dat de Venrayse kunstenares Anne Haeyen heeft gemaakt van Wout. “Jij bent wellicht de enigste wielrenner ter wereld waarvan al een monument is gemaakt terwijl je nog volop koerst”, aldus Koopmans. Waarop Wout nuchter reageerde met: “Dan is dat ook al geregeld”.  Wout Poels onthulde dat hij over enkele weken gaat verhuizen naar Monaco. “Meer jongens van de SKY-ploeg hebben daar woonruimte en ik woon dan vlak bij de bergen waar ik goed kan trainen. Bovendien is in de buurt ook een SKY-centrum waar mijn trainer en medische verzorger verblijven”, motiveerde Wout de verhuizing. Hij voegde er meteen aan toe dat hij regelmatig in de buurt van Blitterswijck zal zijn en jaarlijks de fanclubdag blijft bijwonen. Hij dankte alle fans voor de geweldige steun het afgelopen jaar.  Volgende week vertrekt hij voor de laatste wedstrijd naar Japan en neemt dan samen met zijn Engelse vriendin Alice drie weken vakantie op het Indonesische eiland Bali. 

 Foto's staan onder het menu fotoalbum, foto's van fanclubdag 2016.

http://woutpoels.nl/fotoalbum 

Mocht je nog foto's hebben sturen deze een door naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik kan deze erbij plaatsen.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen