médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Ronde van Valencia Etappe 4

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 04 februari 2017

Vandaag in de Ronde van Valencia een etappe met finish bergop. Berg? je kunt beter zeggen muur op. De laatste 4 km had stijgingspercentage van 19 tot 22%. Dit was koren op de molen van Nairo Quintana. Met stijgingspercentages tot 21 procent boezemde de slotpuist (van 3,8 km) veel renners angst in.
De jarige Movistar-renner liet tijdens de zware bergrit zien in goede vorm te verkeren en kwam met grote voorsprong over de streep op de Alto Más de la Costa. Het geitenpad deed hem denk aan de tijd dat hij vroeger naar huis moest fietsen van school naar huis, dit in tegenstelling tot Wout die dan in Blitterswijk fietste. 
Met nog vier kilometer te gaan reed Quintana weg uit het peloton, gevolgd door Merhawi Kudus. De Afrikaan kon twee kilometer lang volgen, maar moest uiteindelijk ook passen. De Colombiaan, die zaterdag zijn 26ste verjaardag viert,kwam vervolgens solo over de streep. De beste Nederlander was Wout. Hij kwam met 48 seconden achterstand als vierde binnen.
Door zijn overwinning neemt Quintana ook de leiderstrui over van de Belg Greg Van Avermaet. Wout klimt ook op naar de 4de plaats. 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen