médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Ronde van Valencia Etappe 3

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 03 februari 2017

De 3de etappe vandaag in Valencia, een sprintersetappe werd vooraf gezegd. En dat bleek te kloppen.¬†Magnus Cort werd de winnaar vandaag. Hij was de snelste in de etappe van 161 kilometer van Canals naar Riba-Roja de T√ļria. Hij klopte Nacer Bouhanni die werd tweede, Bryan Coquard derde. In het algemeen klassement behoudt Greg Van Avermaet zijn leiderstrui.

Alexis Gougeard,Ben Perry, Julio Amores, Daniel López enTyler Williams  vormden de vluchtgroep van de dag. Na dertig kilometer hadden zij ruim drie minuten voorsprong op het peloton. Daar bepaalden Cofidis en Direct Energie het tempo.

Op 35 kilometer van het einde gingen de Nederlanders Jos van Emden en ¬†Elmar Reinders met zijn twe√ęen in de tegenaanval. Zij sprongen op een vals plat gedeelte weg uit het peloton en hadden de harde wind vol tegen. Binnen no time hadden ze de koplopers in de kraag, maar dat ging Van Emden te langzaam; hij ging op 26 kilometer van de meet voor een soloaanval, maar kon het peloton niet achter zich houden.

In de slotkilometers probeerden de sprintersploegen hun rappe mannen in goede positie te brengen. Direct Energie had een uitstekende lead out voor Bryan Coquard, maar het werd een tweestrijd tussen Cort en Bouhanni. 
Wout zat goed voorin net achter de sprinters, hij eindigde nog net in de top 20. In het klassement blijft hij 11de. 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen