médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Ronde van Polen etappe 2

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 30 juli 2017

Sacha Modolo (UAE) heeft de tweede etappe in de Ronde van Polen gewonnen. De Italiaan was de snelste in de massasprint. Peter Sagan werd 8e en is zijn leiderstrui kwijt aan Danny van Poppel (Sky), die beslag legde op de 2e plaats, voor Walscheid.

De 2de etappe voerde de renners over 146 kilometer van Tarnowskie Gory naar Katowice. Meteen na het startsein glipten 4 renners weg. Martijn Keizer trok net als gisteren in de aanval, met Gradek, Henttala en Kurek.

Die laatste ging er niet veel later alleen vandoor en sprokkelde onderweg punten aan de tussensprints. Maar op 50 kilometer van de streep, bij het ingaan van de lokale ronden, was hij eraan voor de moeite.

 

Op 15 kilometer profiteerde Daniel Oss van een kort klimmetje om weg te glippen, maar hij kreeg nooit meer dan 10 seconden voorsprong en het peloton greep hem snel bij de lurven. Ook een 2e poging van Oss liep af met een sisser.

Een aanval van Vakoc in de voorlaatste kilometer verstoorde de treintjes van de sprintersploegen, maar in de straten van Katowice waren het toch de snelle mannen die gingen strijden voor de etappe zege.

Sacha Modolo zette sterk aan. Danny van Poppel kwam vanuit de achtergrond nog razendsnel opzetten, maar kwam net te laat voor de ritzege. Van Poppel, die gisteren ook al 3e werd, neemt wel de leiderstrui over van Peter Sagan.

ALGEMEEN KLASSEMENT

1NED Danny van PoppelSKY

2SLW Peter SaganBOH+0"

3ITA Sacha ModoloUAD+0"

4AUS Caleb EwanORS+5"

5DUI Max WalscheidSUN+6"

6AUS Nathan HaasDDD+9"

7NED Wout PoelsSKY+9"

8ITA Niccolò BonifazioTBM+10"

9NED Boy van PoppelTFS+10"

10ITA Riccardo MinaliAST+10"

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen