médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Ronde van Polen etappe 5

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 02 augustus 2017

De kamergenoot van Wout heeft vandaag de 5de etappe gewonnen. Danny van Poppel haalde het in de sprint van een uitgedund peloton. Mezgec sprintte naar de 2e plaats, Sagan werd 3e en blijft leider.

De kopgroep van de dag hield lang stand en de regen maakte het voor het peloton erg moeilijk om plankgas te geven. Op de laatste beklimming besloot van Garderen weg te springen van zijn medevluchters. Hij sprak zijn tijdrijderscapaciteiten aan om voorop te blijven maar was er op enkele kilometers voor de finish toch aan voor de moeite. 

Een uitgedund peloton baande zich een weg richting aankomstplaats Rzeszów. Een late uitval van Reguigui kon niet verhinderen dat er alweer gesprint werd voor de ritzege. Sky onder leiding van Wout verrichte prima werk voor Danny van Poppel, die in deze Ronde van Polen al enkele keren dicht bij de overwinning was.

 

Hij  werd perfect afgezet en mocht van op de kop aangaan. Peter Sagan lag op de loer, maar uiteindelijk kon de wereldkampioen hem niet meer inhalen. Ook Luka Mezgec kwam te laat opzetten.

Met de 4 bonificatieseconden die Peter Sagan sprokkelde, loopt hij weer enkele seconden weg in het algemeen klassement. Daar volgt Dylan Teuns nu op 14 seconden. Met nog 2 bergritten in het verschiet komt daar naar alle waarschijnlijkheid nog verandering in. Wout staat momenteel op de 7de plaats. 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen