médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Articles in Category: In de pers

Schaduw van goud

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 19 augustus 2016

http://rio.eenvandaag.nl/sporters-opener/68495/in_de_schaduw_van_goud_wout_poels 

Wout Poels is niet de meest opvallende, maar voor de liefhebber wel de beste Nederlandse wielrenner dit jaar.

 

Dit voorjaar won hij Luik-Bastenaken-Luik en in de Tour hielp hij zijn kopman Chris Froome aan de overwinning.

 

Tot een dramatische valpartij was Poels een groot talent. In het jaar van die val overleed ook zijn vader. Wout komt uit een hechte, Limburgse familie. Zijn oom Ren√© is de drijvende kracht van de fanclub en neef Marijn maakte een documentaire over de comeback van Wout ‚ÄėRetour‚Äô.

 

 

In EenVandaag een verslag van zijn uitzwaai-wedstrijd in Heerlen, waar de Limburgse fans hun Wout alvast toejuichen voor de wielerkoers in Rio.

Floortje Dessing tijdens Olympische Spelen met touringcar naar Blitterswijck

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 01 augustus 2016

Floortje Dessing, bekend van onder andere TV-programma over haar bijzondere wereldreizen, is binnenkort weer terug op de radio. Ze komt samen met collega Jeroen Kijk in de Vegte naar Blitterswijck op woensdag 10 augustus met een ochtendshow op Radio 2 over Rio de Janeiro en het thuisfront van de hoofdrolspelers. Op die dag rijdt wielrenner Wout Poels de Olympische tijdrit. Het duo gaat met een grote bus het land door om radio te maken bij de vrienden, familieleden, medestudenten, huisgenoten, oud-clubgenoten en de allergrootste fans van de sporters in Rio. De grote touringcar staat woensdagmiddag 10 augustus op het dorpsplein in Blitterswijck en blijft daar staan tot donderdagmiddag. Floortje en Jeroen overnachten in Blitterswijck. Tijdens de tijdrit in Rio de Janeiro tussen 13.30 en 18.20 uur maken Floortje en Jeroen opnames in Blitterswijck, volgen ze met supporters in het clublokaal de verrichtingen op het scherm van Wout en de andere Nederlanders. Tijdens de live radio uitzending op donderdag 11 augustus van 6.00 tot 9.00 uur worden de opnames van woensdag uitgezonden en volgen nog enkele interviews. Belangstellenden die in het clublokaal de verrichtingen van Wout tijdens de tijdrit willen volgen zijn van harte welkom.     

De Olympische Ochtend
'De Olympische Ochtend' met Floortje Dessing en Jeroen Kijk in de Vegte  is te beluisteren van maandag 8 tot en met vrijdag 19 augustus van 06.00 tot 09.00 uur. Voor tv-presentatrice Floortje Dessing is het even geleden dat ze achter de schuiven in een radiostudio zat. Floortje: "Heel bijzonder om even terug te zijn op de radio, mijn grote liefde. Ooit begon ik mijn carrière als radioproducer in de nacht. Hoe fijn is het om weer plaatjes te draaien, mooie verhalen te vertellen en interessante mensen te interviewen? En wat het helemaal leuk maakt is dat ik dat samen met Jeroen mag doen. In een grote touringcar, dwars door Nederland. Toch nog een beetje onderweg! Ik kijk ernaar uit."

Terugkijktip: Ziggo Peptalk

Geschreven door Joost op zaterdag 30 april 2016

JENS TOORNSTRA, WOUT POELS, WILLEM VAN HANEGEM EN ELLEN HOOG WAREN MAANDAGAVOND TE GAST IN PEPTALK, DE WEKELIJKSE TALKSHOW VAN JACK VAN GELDER EN FRANK EVENBLIJ OP ZIGGO SPORT.

Film Wout Poels in Limburgs museum

Geschreven door Joost op dinsdag 29 september 2015

In het Limburgs Museum worden zondagmiddag 11 oktober twee bijzondere documentaires vertoond van vader René (67) en zoon Marijn (40) Poels. René legde in 1981 de aankomst van zijn neef, de Sevenumse missionaris Louis Verhaag, in Kameroen op super acht beelden vast. Marijn maakte in 2012/13 een aangrijpende documentaire RETOUR over zijn neef, de SKY-wielrenner Wout Poels, over zijn opmerkelijke terugkeer na zijn vreselijke val in de Tour de France van 2012.

Helden online

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 06 juli 2015

http://heldenonline.nl/rubrieken/helden-in-het-nieuws/gesink-een-van-de-mooiste-dingen-die-ik-ooit-heb-meegemaakt 

Wout Poels kwam ontspannen over de streep. Hij was tevreden over tijdrit en genoot van het publiek. "Het was al met al mooi om te doen met al dat publiek. En voor mijn doen was dit een goede rit."

"Alleen met die hitte was het enorm afzien. Maar als je genoeg drinkt en je jezelf goed verzorgt is dat ook te doen. In Frankrijk is het straks ook bloedheet natuurlijk!"

Waar Poels gaat is steevast ook zijn Limburgse fanclub. "Natuurlijk waren de jongens hier ook weer" lacht Poels. "Dit keer maar met een busje, maar dat was wel een touringcar. Daar passen aardig wat mensen in!"