médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Wielercafé in Horst met in de hoofdrol Wout Poels, Peter Winnen en Mike Teunissen

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 04 september 2016

Op woensdagavond 21 september wordt Café De Lange in Horst tot een gezellig Wielercafé omgetoverd. De fanclubs van Mike Teunissen en Wout Poels organiseren samen met de landelijke organisatie BikeWriters deze bijzondere wieleravond in het kader van de Noordlimburgse Wielerweek. De meeting begint om 20.00 uur.

In deze bijzondere ambiance is wielrennen natuurlijk het centrale thema. Maar¬†er is meer. Interviews worden afgewisseld met muziek, verhalen en prachtige¬†beelden uit de koers. Hoofdgasten van de avond zijn natuurlijk Wout Poels en¬†Mike Teunissen. Zij worden ge√Įnterviewd door Bert Wagendorp, Volkskrant¬†columnist en bekend van het boek Ventoux en wielertijdschrift De Muur.

Presentator Wagendorp blikt met de gasten en het publiek terug op de geweldige overwinning van Wout Poels in de klassieker Luik-Bastenaken- Luik. 

Natuurlijk komen ook aan bod de Tour de France, de Olympische Spelen en de verrichtingen van Mike Teunissen aan de orde. Verder zal ook regionale wielerheld Peter Winnen aanschuiven en zijn eigenzinnige kijk naar voren brengen. Ook zullen veel videobeelden passeren, waarmee we samen mooie wielermomenten herbeleven van Peter Winnen, Wout Poels en Mike Teunissen. Naast wielerverhalen en smakelijke anekdotes uit de koers, is er ook muziek. Niemand minder dan Nard Reijnders uit Broekhuizenvorst zal op virtuoze wijze de muzikale intermezzo’s verzorgen. Bovendien is er als klap op de vuurpijl nog een verrassingsgast aanwezig zijn. Wie dat is, houdt de organisatie nog even geheim. Kom met je wielervrienden dus naar Horst op woensdag 21 september.
Inloop is al om 19.30 uur. De entree bedraagt slechts¬†‚ā¨ 7,50.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen