médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

'Programma fanclubdag 2016

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 16 oktober 2016

Kinderen fietsen met Wout ‚ÄúTour de Blitterswijck‚ÄĚ

Zaterdag 22 oktober vindt in Blitterswijck weer de jaarlijkse fanclubdag van Wout Poels plaats. Met in het middelpunt uiteraard dé sportman en winnaar van het wielermonument Luik-Bastenaken-Luik: Wout Poels. Het grote, vier bij vijf meter, finishdoek van LBL heeft Wout cadeau gekregen van het Deurnese bedrijf Movico tijdens het Wielercafé in Horst. Dat doek krijgt een prominente plek op het dorpsplein en daarvoor komen de blokken 1, 2 en 3. Bezoekers kunnen daarop staan en zich laten fotograferen. Bij regenweer is er een tent en gaat alles door.

Er zijn tijdens deze fanclubdag diverse activiteiten voor jong en oud zoals een E-bike toertocht van 35 km, trainingsrit met Wout Poels van 60 km,  onthulling plaquette monument Wout Poels tegen de muur van het clublokaal, provinciale huldiging door deputé sport Ger Koopmans , wielerclinic voor jeugdigen door Wielerschool Noord-Limburg, meet en greet met de SKY-renner, een springkussen en de verkiezing van de fan van het jaar middels de quiz petje af, petje op.

Nieuw is dat de offici√ęle Sky hometrainers van Wahoo op het dorpsplein aanwezig zijn waarop tijdens de Tour de France Chris Froome en Wout Poels zich warm fietsten. ¬†Sportieve bezoekers mogen dat ook doen. In caf√© De Zwart, het clublokaal van de fanclub, worden doorlopend videobeelden vertoond van de hoogtepunten van Wouts carri√®re dit jaar. Bovendien heeft de fanclub nieuwe shirts en petjes. De fanclubdag wordt traditioneel afgesloten met de ‚ÄúTour de Blitterswijck‚ÄĚ voor kinderen tot en met groep 8 van het basisonderwijs. Wout fietst tijdens deze tour voorop. Alle deelnemende kinderen krijgen een heuse Sky-herinnering. De presentatie van de fanclubdag is in handen van Gerda van Stelten uit Venray en Kevin Wolters uit Blitterswijck. De entree is gratis.

11.30 uur: Start van de toertocht voor E-bikers door voorzitter Jos Waals

12.00 uur: Start van de trainingsrit met Wout Poels voor amateurs die fan zijn

14.00 uur: Aanvang programma in het clublokaal café De zwart en op het dorpsplein van Blitterswijck 

 

 

 

 

Beste resultaten

Wout Poels 2016

 

. ‚ÄúIk heb een fantastisch wielerjaar gehad. Na de fanclubdag nog √©√©n wedstrijd in Japan en dan even vakantie. In december beginnen we weer met de trainingen. Ik weet nog niet welke wedstrijden en rondes ik het volgend jaar voor SKY ga fietsen. Ik zou best kopman willen zijn in een van de grote rondes. En als Chris Froome mij nodig heeft in de tour, ben ik van de partij. Het is nog even afwachten‚ÄĚ, aldus Wout Poels.

De beste uitslagen van SKY-renner Wout Poels uit Blitterswijck in 2016 met als hoogtepunt de overwinning van een van de grootste wielermonumenten:  Luik-Bastenaken-Luik en zijn geweldig optreden tijdens de Tour de France als meesterknecht van de uiteindelijke winnaar Chris Froome.; 

‚ÄĘWinnaar 1e etappe Ronde van Valencia (individuele tijdrit)

‚ÄĘWinnaar 4e etappe Ronde van Valencia

‚ÄĘWinnaar ¬†Eindklassement Ronde van Valencia

‚ÄĘWinnaar Luik-Bastenaken-Luik

‚ÄĘWinnaar 5e etappe Ronde van Cataloni√ę

‚ÄĘWinnaar 6e etappe Ronde van Groot-Brittanni√ę

 

 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen