médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

Fanclub Wout Poels gaat naar Tour de France

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 19 juni 2016

De fanclub Wout Poels organiseert ook dit jaar weer een eendaagse busreis naar de finale van de Tour de France 2016 op zondag 24 juli. We gaan er heen om Wout en zijn Team SKy collega’s toe te juichen en te genieten van de finale. En wie weet: heeft Chris Froome de gele trui weer om zijn schouders.
De laatste touretappe gaat van Chantilly naar Parijs en is 113 km lang. Het peloton maakt traditioneel acht rondjes over de Champs-Elysees. De reclame karavaan komt rond de klok van 16.00 uur voorbij. De eerste doorkomst van de renners wordt verwacht rond 18.00 uur en de finish wordt verwacht ronde de klok van 19.00 uur.
Ook dit jaar zal touringcarbedrijf Ghielen voor het vervoer zorgen. We gaan met twee chauffeurs zodat we geen problemen hebben in Parijs –zoals vorig jaar- met het rijtijdenbesluit.
Het vertrek vanuit Blitterswijck staat gepland om 8.00 uur vanuit het dorpsplein. We zullen omstreeks 13.00 uur in Parijs arriveren waarna eenieder voldoende tijd heeft om te genieten van de stad zelf en de wieler entourage. ’s Avonds zal de bus vanuit Parijs om 21.00 uur weer huiswaarts keren en wij verwachten omstreeks 2.00 uur weer in Blitterswijck te arriveren na een geweldige sportieve dag met elkaar gehad te hebben.
Leden die de contributie betaalt hebben betalen slechts € 25 (Blitterswijck – Parijs v.v.). Niet leden mogen mee voor € 40 en zijn na betaling meteen lid van de Fanclub Wout Poels.
Opgave om mee te doen is mogelijk via deze of persoonlijk bij ons clublokaal café De Zwart in Blitterswijck. Geef je snel op want vol=vol.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen