médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme dAustin alcoolisme et labus

Wout staat te popelen

Geschreven door Joost op zondag 20 augustus 2017

NIMES-Blitterswijck – SKY wielrenner Wout Poels staat te poppelen om zaterdag 19 augustuis van start te kunnen gaan voor de Vuelta. Drie weken zware koers door Spanje met start in het Franse Nimes. “Ik heb er heel veel zin in”, vertelt hij vlak voor de start aan de fanclub. “De Ronde van Polen gaf vertrouwen dat ik goed bezig ben. Een etappe gewonnen en op enkele seconden van de winnaar in het klassement geëindigd. Mooi om weer een grote ronde te rijden. De Vuelta is altijd een mooie koers om te rijden! Heb hard gewerkt afgelopen maanden en ben er klaar voor. We staan met sterke ploeg aan de start dus hopelijk worden het drie mooie weken!”
Het enthousiasme en de motivatie om er iets moois van te maken tijdens deze Vuelta straalt van Wout af. Hij gaat als beschermde renner mee als super knecht van Chris Froome. De Britse renner wil dit jaar naast de Tour ook de Vuelta op zijn naam schrijven. Onze Wout is een zeer belangrijke knecht. En als het lukt wil Wout ook wel een keer voor eigen succes gaan.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen