médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

Wout Poels niet in Tour de France

Geschreven door Joost op zondag 25 juni 2017

Poels is niet opgenomen in de negenkoppige selectie van Team Sky voor de Tour de France 2017 die volgende week in Dusseldorf van start gaat.. Dat heeft de ploegleiding Team Sky donderdag bekend gemaakt. De fanclub heeft tegelijk bekend gemaakt dat de supporters busreis naar Dusseldorf niet doorgaat. De Limburger was de afgelopen twee jaar nog een belangrijke schakel bij de eindzeges van Chris Froome. Wout is teleurgesteld omdat hij graag in de Tour de France had willen rijden. Maar tegelijk is hij een realist en kijkt vooruit. “Andere uitdagingen liggen in het verschiet. Nu kan ik zondag deelnemen aan het NK Wielrennen”, aldus de SKY-renner. En hij hoopt op een goede positie in de Spaanse ronde, de Vuelta.
Knieklachten
Poels stond in het voorjaar ruim drie maanden aan de kant met aanhoudende knieklachten. De 29-jarige renner maakte vorige week in de korte maar zware Franse etappekoers Route du Sud zijn langverwachte rentre, maar daar heeft hij de ploegleiding niet voldoende kunnen overtuigen.
IJzersterk
De 32-jarige Froome kan in de jacht op zijn vierde Tourzege na 2013, 2015, 2016 alsnog beschikken over een ijzersterk team. De klassementsrenner wordt in Frankrijk omringd door Sergio Henao, Vasil Kiriyienka, Christian Knees, Michael Kwiatkowski, Mikel Landa, Mikel Nieve, Geraint Thomas en Luke Rowe.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen