médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Vuelta etappe 14+15

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 04 september 2017

Met 2 keer een 8ste plaats is Wout afgelopen weekend de top 10 van Algemeen klassement binnen gekomen. 

Gisteren begon het op 6 kilometer van de streep,  Lopez ging toen er van tussen. De Astana-man rolde als een pletwals over Yates heen en reed oppermachtig naar zijn 2e ritzege, na Calar Alto eerder deze week. Hij wipt zo in het klassement van de 10e naar de 6e plaats.

In de groep der favorieten bleven verschroeiende aanvallen uit. Nibali probeerde het nog, maar dat bleek niet meer dan een kort intermezzo. Die inspanning brak hem op de top wel zuur op, hij verloor 6 seconden op Froome, die met een voorsprong van 1'01" de rustdag van vandaag ingaat.

Grote verliezer was David De la Cruz. De Spanjaard van Quick-Step kreeg 5 minuten aangesmeerd en tuimelt uit de top 10. Nicolas Roche, voor de etappe nog 13e, kreeg een oplawaai van 16 minuten.

Afgelopen zaterdag won Rafel Majka de etappe. 
 Rafal Majka, de laatste overblijver van een kopgroep van 10 met Bart De Clercq, Rui Costa en Davide Villella. De Pool begon met een beperkte voorsprong van 1'30" aan de slotklim, maar hield stand. Een opsteker na zijn val in de Tour.

Miguel Angel Lopez snelde in de laatste kilometers nog weg uit de groep der favorieten en werd 2e op 27 seconden. Nibali won een handvol seconden later het sprintje voor de 3e plaats en bijhorende bonificatieseconden.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen