médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Vuelta etappe 13

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 01 september 2017

De 13de etappe van de Vuelta is een prooi geworden voor Matteo Trentin. Na een kleine 200 kilometer van Coin over nagenoeg vlak terrein ging de Italiaan vrijdag na een massasprint als eerste over de finish in Tomares. Het is imiddels al de 3de etappezege van Trentin deze ronde. 

Kort na de start gingen er meteen vijf man vandoor: Thomas De Gendt natuurlijk met Alexis Gougeard, Davide Villella, Arnaud Courteille en Alessandro De Marchi. Villella was als eerste boven op de Alto de Ardales en verstevigde daardoor zijn leidende positie in het bergklassement.
Op 7 kilometer voor het einde vond de hergroepering plaats. Daarna toonde Trentin zijn grote kwaliteiten als sprinter.

Sky kopman Chris Froome, die als zevende eindigde, behield de leiderstrui. De Italiaan Vincenzo Nibali, die vrijdag als zesde finishte, bleef tweede op 59 seconden. Wilco Kelderman klom van  naar plek vier, op 2.17 van de koploper. Hij staat op 4 seconden van de derde plaats, die nu in handen is van Johan Esteban Chaves.

 

Wout zat net achter de eerste op 7 seconde in het tweede gedeelte van het peloton. Hij blijft 14e in het AK. 

Komend weekend gaat de karavan de Sierra Nevada in en zal Wout met Sky de mouwen moeten opstropen om de leiderstrui van Froome te gaan verdedigen. 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen