médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Vuelta etappe 11

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 31 augustus 2017

Miguel Angel Lopez (Astana) heeft zijn klimtalent nog eens laten bewonderen. De Colombiaan reed op de Calar Alto weg uit een groepje met Froome en Contador. Omdat de naaste belagers van Froome een mindere dag hadden, loopt de kopman van Sky weer wat uit in de stand.

Twee cols van eerste categorie en een aankomst bergop leken de ideale speeltuin voor de klassementstoppers te worden, maar Sky gunde een ruime groep met onder meer Bardet en Armée toch 5 minuten.

Orica-Scott ging niet akkoord met dat scenario, waardoor de vluchters hun ambities voor de ritzege al snel konden opbergen. 

De Australische formatie ontvouwde ook een plan voor kopman Chaves, de nummer twee in het klassement. Maar hij faalde grandioos. De Colombiaan zou bijna 2 minuten verliezen op leider Froome.

Op de slotklim toonde vooral Vincenzo Nibali zijn haaientanden. De Siciliaan zette Froome onder druk, maar had niet voldoende explosiviteit in zijn kuiten om zijn concurrenten op de laatste steile stroken los te gooien.

 

Dat ging een stuk beter bij Miguel Angel Lopez. De 23-jarige Colombiaan van Astana vormt geen bedreiging voor Chris Froome, die zijn aanval net voor het aansnijden van de slotkilometer niet beantwoordde.

 

 

Lopez klauterde naar de zege, Froome en Nibali graaiden de bonificatieseconden nog mee. In de stand loopt Froome verder weg, Nibali wipt naar de tweede plaats.
Wout kwam op ruim 1 minuut binnen en stijgt daardoor weer een plaatsje in het algemeen klassement. 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen