médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Vuelta etappe 10

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 29 augustus 2017

Matteo Trentin (Quick-Step) heeft de 10e etappe van de Ronde van Spanje gewonnen. De Italiaan was  de snelste daler richting Murcia. Het is zijn tweede ritzege in deze Vuelta en al de vierde voor zijn ploeg. Bij de favorieten pakte Nicolas Roche tijd terug op Chris Froome.

De favorieten bikkelden vandaag niet om de ritzege en ook op de klim van 1e categorie bleef het windstil. De technische afdaling - gelukkig droog, maar wel op een zeer belabberd wegdek - inspireerde Vincenzo Nibali dan weer.

 

 

De Siciliaan zette de andere tenoren onder druk, maar kreeg geen ruimte. In de slotkilometers ontsnapte Nicolas Roche dan weer verrassend aan het oog van de sky ploeg, de sluwe Ier pakte op die manier een half minuutje terug op de leider Froome.
Wout kwam op de 18e plaats binnen en bleef zodoende ik het AK op dezelfde plaats staan omdat in de eerste groep verder ook iedereen van het klassement zat. 

Woensdag zet het peloton koers richting de 2.120 meter hoge Observatorio Astronómico de Calar Alto, een klim van de buitencategorie. Bovendien moeten de renners de 1.800 meter hoge Alto de Velefiuque over.

 

 

"Morgen wordt een heel ander verhaal dan vandaag", wist Froome dinsdag al. "We krijgen een paar flinke cols voor de kiezen. We naderen nu langzamerhand het zwaartepunt van deze Vuelta."

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen