médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

Route du Sud, Etappe 1

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 15 juni 2017

Na een lange periode van inactief zijn qua wedstrijden was het vandaag de dag van de rentree. In de Route du Sud kwam Wout weer in actie. Zijn reactie na de etappe was da hij blij was weer in competitie te zijn. De benen voelde goed aan na zolang niet in competitie geweest te zijn. Hij kijkt alweer vooruit naar de volgende etappe. Doordat Sky Kenny Elissonde mee had hoefde ze niet te fietsen. Wout gaf wel aan dat ze door de slechte tijdwaarneming niet wisten dat ze uiteindelijk zover achter lagen. Maar het belangrijkste is om zijn aan de vorm te werken aldus een tevreden Wout.  

Julien Loubet heeft deze eerste etappe van de Route du Sud gewonnen. Hij kwam solo over de streep en is ook direct de eerste leider in het klassement. Hij maakte deel uit van een kopgroep die veel ruimte kreeg van het peloton. Silvan Dillier, Elie Gesbert  en Julien Loubet reden na zo'n 15 kilometer weg uit het peloton. Vlak voor de eerste beklimming van de Col de l’Espinouse ging een kleine groep, met daarbij Wout's ploeggenoot Kenny Elissonde, in de achtervolging. Dillier bleek de beste klimmer van de kopgroep en hield de achtervolgers op 20 seconden. In het peloton werd geen haast gemaakt; het verschil liep op tot boven de vier minuten. Op veertig kilometer van de meet sloten Loubet, Elissonde, Roy, Chevrier, Mate en Guillemois aan bij Dillier. Anderhalve minuut daarachter zwom een ander zestal rond, dat even later ook de aansluiting vond. In de aanloop naar de slotklim van de Col de Sainte-Colombe ging Julien Loubet er alleen van tussen. Hij reed anderhalve minuut weg en hield knap stand op de Saint-Colombe. Met ruim een halve minuut voorsprong ging de Fransman de twaalf kilometer lange afdaling richting de finish in Saint-Pons-de-Thomières in. Daarin hield hij stand.

Wout kwam trouwens als 21ste over de streep op 5:56 in het voorste gedeelte van het peloton. 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen