médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Ronde van Polen etappe 4

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 01 augustus 2017

Na de stevige bergetappe van gisteren kregen de renners vandaag een etappe van maar liefst 238 kilometer voor de kiezen. Gecombineerd met de broeierige hitte en het vlakke ritprofiel zorgde die lange tocht evenwel voor een minimum aan spektakel.

6 renners de sprongen weg: Cavagna, Lindeman, Skujins, Dougall, Tratnik en Bernas gingen er van tussen. Hun voorsprong liep maximaal op tot  7 minuten.

Halverwege de etappe zette Bora-Hansgrohe van Peter Sagan de kentering in, waardoor de voorsprong van de 6 koplopers langzaam maar zeker werd teruggedraaid. 100 kilometer lang schommelde de voorsprong van het zestal vooraan rond de 2 minuten, maar bij het ingaan van de plaatselijke rondes in Zabrze begonnen de sprintersploegen eindelijk tempo te maken. Rémi Cavagna hield het nog tot enkele kilometers voor de finish vol, maar ook hij kon een massaspurt niet vermijden. Samen met zijn medevluchters reed hij vandaag wel 225 kilometer in de aanval. 

Vooral Orica-Scott leverde goed voorbereidend werk. Zij brachten Caleb Ewan prima in positie, terwijl grote concurrent Peter Sagan erg ver zat. Uiteindelijk kwam de Slovaak nog gevaarlijk opzetten, maar het was Ewan die aan het langste eind trok. Danny Van Poppel eindigde 2e, net voor Sagan. Die verstevigt zo wel zijn leiderstrui.
Wout eindigde ook in het peloton op de 28ste plaats. 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen