médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Ronde van Polen etappe 1

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 30 juli 2017

Wout is als 22e over de finish gekomen in de 1ste etappe van de Ronde van Polen. Het was een massasprint die gewonnen werd door Sagan. 

De Ronde van Polen ging gisteren van start met een korte openingsetappe van 130 kilometer. 

Paterski, Bernas, Planet en Keizer toonden hun aanvalslust en fietsten meteen een voorsprong van een kleine minuut bij elkaar. Het peloton deed het rustig aan en liet ze gaan, zodat het viertal verder kon uitlopen.

Vanaf half koers zette Orica-Scott zich op de kop van het peloton, zij mikten vandaag op ritwinst met sprinter Caleb Ewan. De voorsprong van de 4 vluchters, die maximaal 4 minuten bedroeg, slonk zo zienderogen.

Het peloton naderde met rasse schreden, maar vooraan gaven ze zich niet gewonnen. Met nog 20 kilometer voor de boeg lieten Paterski en Keizer hun vluchterskompanen achter. Om beurt probeerden ze elkaar de loef af te steken met een verrassingsaanval, zonder succes.

 

Toen ook Bora-Hansgrohe zich kwam moeien vooraan in het peloton, was het snel over met de pret. Het vluchtersduo werd gegrepen en het tempo werd enorm opgevoerd. Ondanks enkele late aanvallen stormden de renners in de straten van Krakau naar een massasprint.

Wereldkampioen en gedoodverfd favoriet Peter Sagan liet het niet aan zijn hart komen en sprintte naar de overwinning. De Slovaak liet maar net Caleb Ewan achter zich, terwijl de kamergenoot van Wout, Danny Van Poppel, de top 3 volmaakte.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen